Dvouporcová hlavní jídla, Strana 2
Nejprodávanější

Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem.

Těstoviny penne z tvrdé pšenice s tradiční Boloňskou omáčkou s mletým hovězím a vepřovým masem, rajčaty, mrkví a petrželí, podlitá dobrým červeným vínem. Samozřejmě nechybí...

Tradiční indická specialita uvařená dle originální receptury a s použitím místních koření.

Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu.

Rýže Arborio vařená v zeleninovém vývaru s čerstvým chřestem a brokolicí, podlité bílým vínem.

Na olivovém oleji restovaný česnek a chilli, dále dušený listový a sekaný špenát, vše smíchané s prvotřídními semolinovými těstovinami a posypané krájenými vlašskými ořechy.