Expres Menu Vepřový guláš (1 porce)
Kód: EM 804Detailní popis produktu
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.Ohřát můžete několika způsoby:
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Základem dobrého jídla na čerstvé kvalitní maso, a proto například u hovězího Expres Menu používá pouze maso z mladých býků, u kterého vždy mají doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů
Každé ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracovávají k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře. Omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule ma oleji na pánvi, pak se přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně provádíme výstupní kontrolu všech výrobků uvařených předcházející den.
Hlavní zásadou Expres Menu při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto je používáno např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě jsou používány pouze přirozeně bezlepkové potraviny, což Expres Menu požaduje i od svých dodavatelů. Pro absolutní jistotu jsou výrobky testovány ve specializované laboratoři.
Složení
vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: | 438 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 104 |
Tuky: | 7 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,6 g |
Sacharidy: | 4,9 g |
z toho cukry: | 1,1 g |
Bílkoviny: | 6,5 g |
Vláknina: | 0,5 g |
Sůl: | 1,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednoporcová jídla |
---|---|
Počet porcí: | 1 |
Hmotnost: | 300 g |
Alrgeny: | Neobsahuje alergeny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Stačí ohřát a sníst — Trvanlivé jídlo bez lepku, éček i chemie. Široká nabídka od snídaně po večeři. Kvalitní jídla od rodinné firmy z Krkonoš. S chutí do toho, hned je hotovo. Bez chemie a bez lepku. Z regionálních surovin. Skladování až do 30°C. Ušetřete s námi čas. Chutná doma i na cestách.
Proč sami už roky používáme a v Letsportu nabízíme jidla EXPRES MENU?
- Kvalitní suroviny: Expres Menu je nekompromisní, pokud jde o výběr surovin. Neobsahují žádné chemické přísady, jako jsou konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla nebo barviva. Suroviny jsou pečlivě vybírány a například uzeniny jsou vyráběny tradičním způsobem od místních řezníků. Když si koupíte hotové jídlo od Expres Menu v Letsportu, můžete si být jisti, že jste se rozhodli pro kvalitu.
- Ekologický přístup: Je kladen důraz na ekologii. Snaží se maximalizovat využití lokálních dodavatelů a prodává i sezónní jídla, která využívají čerstvé suroviny. Balení je navrženo s ohledem na ekologii, a to ve formě inovativního vícevrstvého bariérového sáčku. Tento obal má nižší emise CO2 než skleněné nebo plechové nádoby.
- Dobré životní podmínky zvířat: Výrobce Expres Menu dbá na to, aby produkty pocházely od dodavatelů, kteří sdílejí stejné hodnoty ohledně dobrých životních podmínek zvířat. Například odmítají suroviny z klecových chovů slepic. Pokud vám záleží na etickém zacházení se zvířaty, tohle je pro vás správná volba.
- Tradiční vaření: Letsport - Expres Menu prodává produkty, u kterých se přistupuje k vaření tak, jak to dělaly naše babičky. Dodavatelé nepoužívají žádné neobvyklé ingredience a techniky. Omáčky se vaří z přes noc tažených vývarů, zelenina se restuje na studeně lisovaném oleji a maso se zdravě peče v páře. Nepoužívají se žádné chemické přísady ani konzervanty.